Najboljša zaščita za zaslon mobilnega telefona

Zagotovo vsi poznamo občutek, ko se z našim mobilnim telefonom zgodi kaj nepredvidenega, morda neroden padec po tleh ali neprevidno odlaganje na neravne in trde površine. Ker imajo danes večinoma vse te pametne naprave zelo občutljive zaslone na dotik, jih je pred tovrstnimi nezgodami potrebno zavarovati.

Da bi se izognili krčem v trebuhu in skremženemu pričakovanju, kako hudo se je telefon poškodoval, bo poskrbelo kaljeno zaščitno steklo. Na trgu so na voljo kvalitetna zaščitna stekla za praktično vse znamke in modele pametnih telefonov. Je pa potrebno pri nakupu paziti na nekaj reči, o katerih si lahko več preberete v nadaljevanju.

Kako kupiti zaščitno steklo za telefon?

Še najlažje preko spleta, kjer obiščete specializirano spletno trgovino z opremo za mobilne telefone, kot je na primer ilovemobi.si, in poiščete ustrezno zaščitno steklo za telefon. Zelo pomembno je, da pred samo namestitvijo stekla površino zaslona telefona temeljito očistite vseh nečistoč.

Kaljena zaščitna stekla

Pri prodajalcih, ki prodajajo kvalitetna zaščitna stekla, boste v paketu prejeli tudi za to potrebne krpice za čiščenje in navodila za uporabo. Sam postopek namestitve stekla je zelo enostaven in ga opravite kar doma. Definitivno najcenejša zaščita za enega najdražjih delov vašega telefona.

Bo zaščitno steklo moteče?

Nikakor ne. Kaljeno zaščitno steklo je izdelano izjemno natančno, tehnologija obdelave pa mu omogoča, da je na vašem telefonu povsem nevidno in nemoteče. S posebno lasersko obdelavo namreč rob stekla lepo zaoblijo, da se v popolnosti ujema s samo napravo.

Kaljena zaščitna stekla so izjemno tanka in ne zmanjšujejo občutljivosti samega zaslona na dotik s prsti. Prav tako preprečujejo zadrževanje nečistoč, saj so manj občutljiva na prstne odtise. Pozabite tudi na mavrični odsev, kakršnemu ste bili morda kdaj priča.

Vse zgoraj našteto je seveda odlika kvalitetnih zaščitnih stekel za telefon, prav obratno pa velja v primeru, če zaščito kupite v nepreverjeni spletni trgovini ali preko malih oglasov.

Neovizija

Neovizija.com sledi viziji časa in trendov na področju računalništva, interneta in tehnologije. Če vas omenjena področja zanimajo, ste lahko prepričani, da boste na našem spletnem portalu našli ogromno zanimivih vsebin. Zahvaljujemo se vam za obisk in vam želimo prijtetno branje!

Drugi berejo

Back to top button