Pametna ura: osebni trener vedno pri roki

Morda bi bilo celo bolje zapisati »na« roki. Pametna ura je danes že zares pametna, saj zna postoriti marsikaj namesto nas in nam tako prihrani veliko časa, hkrati pa poskrbi tudi za naše zdravje. Odvisno od modela, ki si ga omislimo, zna pametna ura sprejeti klic, prikazati sporočila in voditi naš urnik.

Največji napredek v zadnjem času pa predstavljajo funkcije in aplikacije, ki poskrbijo za naše zdravje in telesno pripravljenost. Prav zato lahko rečemo, da imamo v tem primeru osebnega trenerja vedno pri roki oz. kar na njej. Pa tudi cenovno ugodne so postale.

Spremljajte svoje srce

Da zna kakšna zapestna ura izmeriti srčni utrip, seveda ni pretresljiva novica. A danes znajo pametne ure še precej več kot zgolj prikazati število udarcev srca na minuto. Tako si lahko po nadvse dostopnih cenah omislite uro, ki bo ves čas beležila delovanje vašega srca.

Pametna ura Colmi ZL02
Pametna ura Colmi ZL02 — GoSport.si

Poleg merjenja srčnega utripa celo višino krvnega tlaka in nivo kisika v krvi. Moderna tehnologija stopa z velikimi koraki v prihodnost in nam jo servira v vse manjših napravah. Za zdravje srca tako zdaj poskrbi skoraj neopazen pomočnik na vašem zapestju.

Izboljšajte kondicijo

Ker zna pametna ura meriti vaš utrip in krvni tlak, bo zlahka nadzirala tudi vaš trening. Vsak človek bi moral poskrbeti za to, da se njegovo telo nahaja v dobri telesni pripravljenosti, saj je od tega odvisno, kako zdrav bo in koliko časa bo živel.

Pametna ura Colmi SKY7 Pro
Pametna ura Colmi SKY7 Pro — GoSport.si

Določeni modeli znajo celo razlikovati način vadbe, kot na primer kolesarjenje, tek, fitnes ali plavanje. Program bo spremljal vaš napredek pri pridobivanju fizične kondicije, štel porabljene kalorije in vas vzpodbujal, da pri svojih dejavnostih ne zaspite. Ura vas bo opomnila tudi, kadar boste predolgo sedeli pri miru.

Poskrbite za kvaliteten spanec

Vsi vemo, kako pomembno je imeti dober in kvaliteten spanec. Pa ne le za lepoto, ampak tudi za psiho-fizično zdravje. Morda menite, da spite dobro, a se še vedno prebujate utrujeni in nenaspani. Dovolite pametnemu pomočniku na vašem zapestju, da poskrbi za ta del.

Pametna ura Colmi P8 Plus
Pametna ura Colmi P8 Plus — GoSport.si

Ura bo znala izmeriti različne faze vašega spanca, zaznala motnje ritma, prebujanje in diagnosticirala, v čem tiči vaša težava. Ker je aplikacija zasnovana tako, da težave ne le zaznava, pač pa tudi svetuje, kako jih odpraviti, boste zlahka izboljšali svoj spalni ritem in s tem prišli tudi do zasluženega, boljšega spanca.

Pametne ure, kakršne so na voljo v spletni trgovini GoSport.si, vam utegnejo življenje izboljšati čez noč. Zato si le vzemite čas, spoznajte njihove funkcije in razmislite, katera bi bila za vas najprimernejša.

Neovizija

Neovizija.com sledi viziji časa in trendov na področju računalništva, interneta in tehnologije. Če vas omenjena področja zanimajo, ste lahko prepričani, da boste na našem spletnem portalu našli ogromno zanimivih vsebin. Zahvaljujemo se vam za obisk in vam želimo prijtetno branje!

Drugi berejo

Back to top button