WooCommerce rešitev za tiskanje GLS nalepk

V časih, ko se skorajda vse odvija na spletu in se je tja preselilo tudi nakupovanje, je nadvse spodbudno, da je moč v CMS okolju, kot je WordPress, hitro na noge postaviti spletno trgovino. Danes je to mogoče praktično brez programerskega in oblikovalskega predznanja.

Za to poskrbi vtičnik WooCommerce, ki je zelo enostaven za upravljanje in omogoča ogromno različnih funkcij. Vseeno pa lastniki trgovin še vedno pogrešajo določene rešitve, ki bi jim olajšale delo in prihranile dragocen čas. Ena izmed odličnih rešitev na tem področju je WooCommerce GLS vtičnik za tiskanje nalepk.

Kako deluje vtičnik WooCommerce GLS?

Tudi vi izgubljate veliko časa s pakiranjem naročil in z opremljanjem paketov s podatki? Tukaj je rešitev, ki vam bo v veliko pomoč in vam omogočila, da boste imeli odslej na voljo precej več časa za svoj posel. Z vtičnikom WooCommerce GLS boste lahko z enim samim klikom rešili zagato.

Generiranje GLS nalepk
WooCommerce GLS omogoča tudi množično generiranje in tiskanje GLS nalepk.

Le toliko je namreč potrebno za ustvarjanje PDF nalepke, ki je tako v trenutku pripravljena na tisk. Nastavitve omenjenega modula so nadvse enostavne, ves čas pa podjetje Tehster dela tudi na njegovih posodobitvah, kar pomeni nove, še boljše funkcije.

Odzivna tehnična podpora

Človek, ki se ukvarja s spletno prodajo, je navadno odvisen od ljudi nekje tam zunaj, ki jih dejansko nikoli ne vidi in ne sreča. Na podoben način poteka denimo gostovanje spletne strani ali trgovine, a je kljub temu za te reči običajno odlično poskrbljeno.

Tudi podjetje Tehster nudi vso podporo, pri čemer je treba omeniti zelo podrobno dokumentacijo in celo možnost 7-dnevnega testiranja vtičnika pred nakupom. Deležni boste rednih posodobitev, če boste potrebovali vtičnik za več svojih spletnih trgovin, pa tudi popusta.

Pester nabor funkcij

Poleg tega, da je GLS vtičnik zares priročen, pa omogoča zelo lep nabor funkcij, ki olajšajo vsakodnevno delo z odpošiljanjem paketov. Vaše stranke bodo lahko kar na blagajni pred nakupom označile, da si želijo dostave v istem dnevu, če boste to možnost seveda dali na izbiro.

WooCommerce GLS: dostava v istem dnevu
WooCommerce GLS vam omogoča, da vključite možnost dostave v istem dnevu.

Morda se nekateri lastniki spletnih trgovin tega branijo, a se je treba zavedati, da je konkurenca na vseh področjih zelo huda, vsi skupaj pa se borijo za naklonjenost svojih strank. Možnost za dostavo na dan nakupa je vsekakor nekaj, kar kupce še kako razveseli.

Seveda boste imeli na razpolago nastavitev določenih ur, do katerih je takšno naročilo mogoče sploh zahtevati. Prav tako boste lahko to opcijo izklopili za nedelje in praznike, ko dostave praviloma ne delujejo.

Preizkusite vtičnik WooCommerce GLS in poskrbite, da bo vaš posel dobil nov zagon.

Neovizija

Neovizija.com sledi viziji časa in trendov na področju računalništva, interneta in tehnologije. Če vas omenjena področja zanimajo, ste lahko prepričani, da boste na našem spletnem portalu našli ogromno zanimivih vsebin. Zahvaljujemo se vam za obisk in vam želimo prijtetno branje!

Drugi berejo

Back to top button